Aktuelnosti, Radne akcije

Danas je u MZ Vražegrmci organizovana akcija čišćenja lokalnog puta L6 sa početkom od skretanja za Željezničku stanicu Ostrog od izvora Vrela.

Najmasovnija akcija, sa preko 30 akcijaša.

Na akciji je očišćeno 1,25km lokalnog puta L6 i priključne saobraćajnice 750metara što ukupno čini 2km očišćenih dionica. Priključnu saobraćajnicu je potrebno dodatno očistiti. Nakon akcije, na izvoru Vrela, upriličen je roštilj i druženje akcijaša.

Akcija 16.07. – Lokalni put L6

 

Akcija 16.07. Ukupno očišćeno 2km

Posebno ističemo donacije koje je stanovništvo uputilo MZ Vražegrmci i to: Dragan Stanišić, Nikola Damjanović, Željko Milatović, Žarko Nikolić, Mirko Milatović, Mitar Stanković, Rajko Popović, Dragutin Gigo Marušić, Mikica Stanković, Slavko Stanišić. Ukupan iznos do sada doniranih sredstava iznosi 520€. Ova sredstva će se koristiti za organizovanje daljih aktivnosti MZ Vražegrmci.

Sredstva za organizovanje druženja, kupovinu pića i hrane su posebno izdvajana od učesnika akcija i po tom osnovu i korištena. Na dosadašnjim akcijama u organizaciji MZ Vražegrmci očišćeno je 5.4km puteva dok su očišćena i dva izvora Smokovnik i Vrela. Na prvoj akciji očišćena je okolina Doma na Potočilu odnosno prostorija MZ.

Ukupno očišćeno na akcijama mjesne zajednice Vražegrmci

Comments are closed.

Close Search Window