Žiro račun Mjesne zajednica Vražegrmci 510 – 174061 – 08 kod CKB Banke

Na ovoj stranici ćemo objavljivati finansijske presjeke – prihode, donacije i troškove. 

Presjek na dan 09.06.2024. godine

 

U maju mjesecu rad MZ Vražegrmci donacijama putem žiro računa podržali su Vučeta Stanišić, Stanišić B. Slavica (Održavanje Baljinovca – Stanišić Miška Dražen). Donacija gotovinom nije bilo. Za uređenje Baljinovca donirano je ovog mjeseca 100€, dok je ukupna donacija 120€. Troškovi u mjesecu maju su iznosili 2€ redovno održavanje bankovnog računa, što ukupno čini utrošenih 2€ u mjesecu maju.

Sredstva su utrošena od dostupnih sredstava na žiro računupa je tako MZ Vražegrmci, na kraju maja, na raspolaganju 1.330,65€ na žiro računu i 492€ u gotovini.

Ukupno sredstava koja su dostupna mjesnoj zajednici, na kraju maja iznose 1822,65€.

 

 


Presjek na dan 09.05.2024. godine

U aprilu mjesecu rad MZ Vražegrmci donacijama putem žiro računa podržali su Vučeta Stanišić, Slavica Ćupić (ćerka pokojnog Veljka Mijajlovića), Vladan Stanišić i Boško Damjanović. Donacija gotovinom nije bilo. Za uređenje Baljinovca donirano je ovog mjeseca 150€. Troškovi u mjesecu aprilu su iznosili: Usluge mjerenje objekta Geo Metar 726€ sa uračunatim pdv-om, 130€ za potrebe uređenja groblja (hrana, osvježenje, gorivo…), transakciona provizija 0.65€ i 2€ redovno održavanje bankovnog računa, što ukupno čini utrošenih 858.65€ u mjesecu aprilu.

Sredstva su utrošena od dostupnih sredstava na žiro računu i gotovine za potrebe održavanja Baljinovca (sredstva preostala za Baljinovac iznose 20€) pa je tako MZ Vražegrmci na raspolaganju 1210,65€ na žiro računu i 492€ u gotovini.

Ukupno sredstava koja su dostupna mjesnoj zajednici iznose 1702.65€.

Geodetska snimanja Doma na Potočilu, sa pripadajućom parcelom, su izvršena radi izrade projekta rekonstrukcije Doma koji koristi mjesna zajednica. Dom na Potočilu je za potrebe izrade projekta rekonstukcije snimljen i u 3D-u.

Presjek na dan 01.04.2024. godine

U martu mjesecu rad MZ Vražegrmci donacijama putem žiro računa podržao je Vučeta Stanišić. Donacija gotovinom nije bilo. Troškovi u mjesecu martu su iznosili: 50m3 kubnih materijala 250€, produženje domena www.mzvrazgermci.me za period od 12 mjeseci 35€, hrana i osvježenje na akciji uređenja platoa kod Doma na Potočilu 70€ i 2€ redovno održavanje bankovnog računa, što ukupno čini utrošenih 357€ u mjesecu martu. Sredstva su utrošena od dostupnih gotovinskih sredstava pa je tako MZ Vražegrmci na raspolaganju 1771,30€ na žiro računu i 622€ u gotovini.

Ukupno sredstava koja su dostupna mjesnoj zajednici iznose 2393.30€.

Presjek na dan 05.03.2024. godine


U februaru mjesecu rad MZ Vražegrmci donacijama putem žiro računa podržali su Damjanović Nikola, Vučeta Stanišić i Veselin Dautović. Donacija gotovinom nije bilo kao ni troškova.

Redovno održavanje bankovnog računa iznosilo je 2€.

Mjesna zajednica trenutno raspolaže sa  2730.30€ od čega 1751.30€ na žiro računu i 979€ u gotovini.

Presjek na dan 17.02.2024. godine

U januaru mjesecu rad MZ Vražegrmci donacijama putem žiro računa podržali su: Vučeta Stanišić dok donacija gotovinom nije bilo.

U mjesecu januaru nije bilo troškova. Redovno održavanje bankovnog računa iznosilo je 2€.

Mjesna zajednica trenutno raspolaže sa 2642.30€ od čega 1645.30€ na žiro računu i 979€ u gotovini.

Presjek na dan 17.01.2024. godine

U decembru mjesecu rad MZ Vražegrmci donacijama putem žiro računa podržali su: Vučeta Stanišić dok je putem novčane donacije rad Savjeta MZ podržao Nebojša Roganović.

U mjesecu decembru nije bilo troškova. Redovno održavanje bankovnog računa iznosilo je 2€.

U mjesecu decembru Opština Danilovgrad uplatila je na žiro račun M Vražegrmci 500€, a u okviru budžetskih sredstava Opštine raspoređenih za rad Savjeta.

Mjesna zajednica trenutno raspolaže sa 2606.30€ od čega 1627.30€ na žiro računu i 979€ u gotovini.

Presjek na dan 16.12.2023. – Mjesec novembar

 

U novembru mjesecu rad MZ Vražegrmci, donacijama putem žiro računa, podržali su Vučeta Stanišić i Dragorad Đurović.

U mjesecu novembru nije bilo donacija gotovinom. Troškovi su se ogledali u kupovini kancelarijskog materijala i štampe Nacrt plana MZ Vražegrmci i organizaciji akcije čišćenja puta L6 od krivine za Šobajiće do mosta na Sušici. Ukupni troškovi 46€. Bankovne provizije iznosile su 2.20€.

Mjesna zajednica Vražegrmci trenutno raspolaže sa 2086.30€ od čega 1107.30€ na žiro računu  i 979€ u gotovini.

Presjek na dan 16.11.2023.

U oktobru mjesecu rad MZ Vražegrmci podržao je Vučeta Stanišić.

U mjesecu oktobru nije bilo donacija gotovinom, a takođe ni troškova od strane Savjeta mjesne zajednice Vražegrmci.

Dio sredstava sa žiro računa utrošen je za subvencije autoprevozniku za održavanje linije Danilovgrad – Glava Zete. Za ovu namjenu utrošeno je 350€ – Sredstva je obezbijedila Opština Danilovgrad (opštinska subvencija). Ova subvencija se zbog tehničkih razloga realizuje putem žiro računa mjesne zajednice.

Mjesna zajednica Vražegrmci trenutno raspolaže sa 2016.50€ od čega 991.50€ na žiro računu  i 1025€ u gotovini1.330,65 do

Presjek na dan 09.10.2023.

U mjesecu Septembru rad MZ Vražegrmci podržali su:

Vladan Raičević, Vučeta Stanišić, Baćko Vasov Matunović, Dragan Stanišić, Mikan Borkov Raičević, Slobo Popović, Jovo Petričević, Mikica Stanković, Stana Midova Bošković (rođ. Stanković),  Vujadin Bećkov Stanković, Ana Radović (rođ. Stanković).

Dio stanovnika rad je podržao donacijom u gotovini, a dio donacijama putem žiro računa mjesne zajednice (510 – 174061 – 08 kod CKB Banke.)

U nastavku izvod sa žiro računa, zaključno sa poslednjom uplatom. Pojedinačni iznosi donacija, kao i lični podaci su sakriveni poštujući privatnost lica.

Dio sredstava sa žiro računa je utrošen za subvencije autoprevozniku, za održavanje linije Danilovgrad – Glava Zete. Za ovu namjenu utrošeno je 350€. Jedan dio stanovnika je iskazao nedoumice povodom ovih troškova. Obavještavamo da sredstva za ove namjene izdvaja Opština Danilovgrad i ne predstavljaju sredstva koja su inače opredijeljenja za rad MZ Vražegrmci. Dakle u pitanju je opštinska subvencija koja se iz tehničkih razloga realizuje putem žiro računa MZ Vražegrmci.

Sredstva koja su utrošena na hranu, piće  i gorivo za radne akcije kod Osnovne škole na Vrelima i Doma na Potočilu iznose 170€.

Mjesna zajednica Vražegrmci trenutno raspolaže sa 1996.50€ od čega 971.50€ na žiro računu i 1025€ u gotovini.


Presjek na dan 02.09.2023.

Do sada su putem donacija rad Savjeta mjesne zajednice Vražegrmci podržali:

Dragan Stanišić, Nikola Damjanović, Željko Milatović, Žarko Nikolić, Mirko Milatović, Mitar Stanković, Rajko Popović, Radan Raičević, Dragutin Gigo Marušić, Mikica Stanković, Slavko Stanišić, Duška Stanišić, Joko Popović, Goran Popović, Bojan Mandić, Radosav Mandić, Novak Radošević, Duško Nikolić, Veselin Bato Radošević, Aleksandar Mijajlović, Dražen Ćupić, Stevan Stanišić, Vladan Milana Stanišić, Milanka Đurović, Vladan Stanišić, Vučeta Stanišić, Žarko Zotović, Bulka Popović, Milan Đurović, Novo Laković, Radoica Perović, Dejan Stanišić, Predrag Katanić, Duško Raičević, Migo Raičević, Darko Perović, Slobo Nikolić, Nenad Mijajlović, Dragoljub Perović, Vesko Raičević, Peđa Raičević, Mira Raičević, Saša Raičević, Jeka Radislava Raičević, Žara Raičević, Iko Stanković, Momo Stanković, Ratka Milovana Petričević, Žika Petričević, Rodo Matunović.

Dio stanovništva rad je podržao donacijom u gotovini, a dio donacijama putem žiro računa mjesne zajednice (510 – 174061 – 08 kod CKB Banke.)


U nastavku izvod sa žiro računa, zaključno sa poslednjom uplatom. Pojedinačni iznosi donacija, kao i lični podaci su sakriveni poštujući privatnost lica.

Sredstva koja su do sada utrošena, putem žiro računa mjesne zajednice, iznose  2350€. Za opremanje Doma na Potočilu (kupovina stolica) utrošeno je 500€. Za subvencije autoprevozniku, za održavanje linije Danilovgrad – Glava Zete utrošeno je 350€. Za čišćenje dionice Krakorovina – Dabovići 1500€, angažovanjem ekipe za čišćenje. Ova sredstva su obezbijeđena iz budžeta Opštine Danilovgrad.

Za potrebe radnih akcija utrošeno je 256€. Sredstva su obezbjeđivana izdvajanjem akcijaša ali i namjenskim donacijama stanovništva koje je tokom trajanja radnih akcija, sredstva doniralo na licu mjesta.

Sredstva koja su akcijaši izdvajali za organizovanje roštilja (kupovina hrane i pića), pojedinačni iznosi od 10€ nisu uračunati u ovaj presjek – Isto je dogovor koji je usvojen na radnim akcijama.

Stanovništvu koje je gotovinski podržalo rad mjesne zajednice izdavane su ovjerene priznanice. Dijelu stanovništva priznanice još uvijek nisu dostavljene iako su ispisane. – Tehnički razlozi. Iste će biti dostavljene.

Realizovane aktivnosti na dan 02.09.2023. godine

Close Search Window