Savjet Mjesne zajednice

Predsjednik Opštine Danilovgrad, Aleksandar Grgurović, sa saradnicima, posjetio je danas mjesnu zajednicu Vražegrmci i upoznao se sa članovima Savjeta i stanjem u MZ Vražegrmci.

Nakon obilaska Doma u Dabovićima, predsjednik je sa svojim saradnicima obišao i izvorišta u mjesnoj zajednici, uvjerio se u stanje lokalne putne infrastrukture, stanje objekta Osnovne škole na Vrelima.

Nakon obilaska mjesne zajednice predsjednika je ugostio Savjet MZ, u Domu na Potočilu.

Predsjednik Savjeta MZ Vražegrmci, Novo Stanišić, upoznao je predsjednika Opštine sa do sada realizovanim aktivnostima ali i planovima za budućnost.

Predsjednik Opštine Danilovgrad je izrazio zadovoljstvo do sada učinjenim i istakao da je MZ Vražegrmci primjer rada  za sve ostale mjesne zajednice u Danilovgradu ali i Crnoj Gori. Istakao je zadovoljstvo načinom organizacije radnih akcija, odazivom stanovništva, transparentnošću rada, načinom komunikacije sa javnošću. Ohrabrio je prisutne da nastave rad na isti način i da očekuje dobar Plan i program razvoja MZ Vražegrmci.

Sastanku je prisustvovao i Sekretar Sekretarijata za lokalnu samoupravu, Vuk Janković, u čijoj nadležnosti su mjesne zajednice sa teritorije Opštine Danilovgrad. Janković je takođe istakao da je zadovoljan načinom rada MZ Vražegrmci.

Ovo je prva posjeta koju Predsjednik Opštine Danilovgrad realizuje u mjesnim zajednicama u Danilovgradu.

 

Comments are closed.

Close Search Window