Obavještenja

Savjet Mjesne zajednice Vražegrmci saziva radnu akciju za nedelju 20.08.2023. sa početkom u 7 časova. Radiće se na uređenju groblja na Baljinovcu.

Akcija će, zbog mogućih vrućina, trajati do 10 časova, kada se planira odmor i druženje.

Mjesto sastajanja za akciju: Dom na Potočilu u 06:45h kada se nakon dogovora kreće ka Baljinovcu.

Preporuka: Na akciju ponijeti trimer (mač i glava sa  trakom), motornu šegu, rukavice, vile. U slučaju odlaganja akcije svi stanovnici će biti pravovremeno obaviješteni.

Podsjetnik

Ovim putem obavještavamo stanovništvo MZ Vražegrmci da će krajem svakog mjeseca na sajtu mjesne zajednice na stranici Budžet biti objavljivani finansijski presjeci počevši od kraja mjeseca avgusta. Na ovoj stranici će biti objavljivana imena donatora (bez pojedinaćnih iznosa, poštujući u tom dijelu želje većine), ukupni iznosi sakupljenih sredstava, utrošena sredstva i namjene troškova.

U organizaciji Savjeta mjesne zajednice Vražegrmci do sada je očišćeno 10km lokalnog puta L6, okolina Doma na Potočilu i Doma u Dabovićima, groblje na Krakorovini, izvor Vrela i Smokovnik.

Koristimo priliku da se zahvalimo kompaniji “Boje i lakovi Kameleon” koja će donirati potreban materijal za uređenje betonskih stubova mosta na rijeci Zeti u Dobrom Polju.

Od strane opštine Danilovgrad obezbijeđen je inventar za Dom na Potočilu. Trenutno u Domu može boraviti 30 osoba.

U nastavku detalji sa poslednje akcije na Krakorovini.

Svi koji žele podržati rad Savjeta mjesne zajednice Vražegrmci to mogu učiniti donacijom novčanih sredstava, alata, materijala, mehanizacije, svojim dobrovoljnim radom, savjetima i sugestijama. Svaka podrška je dobro došla.

Žiro račun MZ Vražegrmci je 510 – 174061 – 08 kod CKB Banke

Comments are closed.

Close Search Window